2016. december 2., péntek

Karajszeletek zöldségágyon

Gyors, egyszerű, finom, egészséges és nagyon szép szines. Kell ennél több indok, hogy elkészitsük ezt az ételt? :)


Hozzávalók

- 70 dkg csontos karaj
- 1 padlizsán
- 1 cukkini

- 50 dkg burgonya
- 1 fej fokhagyma
- fokhagymás olaj
- só, bors, oregánó, majoranna

Elkészítés

A zöldségeket megmosom, és nagyobb kockákra vágom, a burgonyát vékony szeletekre. Sózom, borsozom, meglocsolom kevés fokhagymás olajjal (valami zseniális illata van már igy is az olajtól), és megszórom oregánóval és majorannával.


Ezután a sózott, borsozott karajszeleteket (a csonton is hagyok egy kis husit, nagyon finom orjalevest készitek belőle) ráfektetem a zöldségek tetejére, alufóliával lefedem, és 200 fokra előmelegitett sütőbe tolom 30 percre. 


Ezután a husikat megfordítom, és újabb 20 percre most már fólia nélkül teszem vissza a sütőbe. Amikor kész, a husikat vékonyan megkenem mustárral, és már tálalom is :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése