2016. szeptember 5., hétfő

Gasztrofőzés az Essenciában - 2010.11.30

Még egy réges-régi munkahelyemen indítottak egy játékot, ahol pár héten keresztül megadott alapanyaggal kellett elő-, főételt vagy desszertet készíteni. De nem csak a receptet kellett részletesen leírni, hanem a fázisokról fotót is készíteni (azt hiszem, én itt vesztem el, és ért termékeny talajba a mag, miszerint nekem blogolnom kell. Aztán sitty-sutty eltelt 4-5 év, és meg is valósítottam a gondolatot). 
Na de elkalandoztam.
A zöldbab-héten én egy orjás tárkonyos zöldbablevessel pályáztam, ami annyira elnyerte a zsűri tetszését, hogy azon a héten én nyertem. 
A nyeremény pedig nem volt más, mint egy közös főzőcskézés neves gasztrobloggerek társaságában.
Ott találkoztam először Limarával, Mautner Zsófival, vagy épp Vrabel Krisztával. Megtanultam rizottót készíteni, kalácsot fonni négyes és hatos fonással, és még egy különleges, kakaós kolbászt is megkóstolhattam :o)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése