2016. július 27., szerda

Tonhalkrém

Az egyik kedvencem a hal. Szeretem sütve és főzve, de most kipróbáltam krémként is. És egyáltalán nem bántam meg, sőt azt hiszem, rendszeres vendég lesz ezután az asztalunkon :o)

Hozzávalók

- 1 tonhalkonzerv
- 1 púpos evőkanál majonéz
- egy közepes lilahagyma fele (vagy pár szál újhagyma)
- ízlés szerint só, bors
- friss citromlé (de ha nincs kéznél, jó az üveges is)

Elkészítés

Pofon egyszerű, kezdő konyhatündérek is bátran nekiállhatnak: minden hozzávalót egy tálba teszek, és botmixerrel összepürésítem. 
Hűtőbe teszem pár órára, és friss pirítóssal tálalom.
Ugye, milyen egyszerű? :o)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése